csütörtök

Ateista hogyan finomhangolja a kávéját?

 


A dagasztógépbe teszi a kávészemeket, vizet, cukrot, keverőkanalat, porcelán darabokat, és elindítja a gépet lassú üzemmódban. Addig járatja a gépet, míg kijön a kész kávé egy csészében. Már kavarnia sem kell, rögtön iható. S miközben kanapéján hátradőlve elégedetten kortyolgatja gőzölgő kávéját, nagy megelégedéssel lapozgatja a maga köré kiterített kiadványokat:

"Az istenhitek neuropszichológiai alapjai" Dr. Michael A. Persinger MD, pszichiáter 1987 "A vallásos emberek olyanok, mint a halántéklebeny-betegek".

„A tudat eredete a kétkamerás elme összeomlásában” Julian Jaynes professzor, Harvard Egyetem 1976 „A vallásos emberek olyanok, mint a skizofrén betegek”.

"The Psychiatric Interview in Clinical Practice" Roger A. MacKinnon, MD, Robert Michels, MDWB Saunders Co. 1971 "A vallásosság a skizofrén betegek gyakori tünete".

Richard Dawkins "Isten téveszméje"."A vallást egyfajta számítógépes vírus okozza, amely megfertőzi az élő számítógépet, az emberi agyat".

"Az agy Isten része", Matthew Alper, 1996. "Az USA anomolusan vallásos, mert sok korai alapító csoport vallásilag őrült volt, és menekült az európai vádemelés elől. A vallás genetikai rendellenesség."

Nos, senki sem teremtette az univerzumot, szóval technikailag ez a véletlen volt. De ha van egyetlen valószínűsége, az végül megtörténik(SPENCER NOBLITT P.hD.)

Pusztán tudományos szempontból az Univerzum véletlenszerű kvantumfluktuáció eredménye lehet. Ahogy Edward Tryon mondta, "az univerzum egyszerűen egyike azoknak a dolgoknak, amelyek időről időre megtörténnek". - /Mark Stephenson, BA (Hons) matematika, Cambridge/

Juj de finom ez a kávé! A professzor urak még habot is tettek rá. Az elméleti pomponlányok meg csak legyeznek. Ugye milyen szép az élet? A tárgyilagos tudomány fényeskedjék felettünk...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése