péntek

Egy állatorvos evolúciós spekulációi


"A suszter ha a kaptafánál ülve üt mellé, csak neki fájhat, 
de ha a kaptafától távol üt mellé, akkor neked is." 

A DNS-től az evolúcióig - csak egyszerűen (5. rész) Dr. Simanovszky Zoltán állatorvos evolúciót népszerűsítő videója, ami pont annak hiteltelenségét bizonyítja: Forrás:  https://www.youtube.com/watch?v=4DKBdIr7wGo

4.11-től mondja: „Sokszor hallani az evolúciós elmélet kritikusaitól, hogy nem magyarázza meg az élet eredetét. Hát tényleg nem. És? A bécsi szelet receptjében talán leírják a borjú összeszerelését? Az evolúcióelmélet alapvetően a már meglévő élet változását írja le, így a helyessége nem azon áll vagy bukik hogy az élet hogyan és milyen körülmények közt jött létre. Az élet keletkezéséről, más néven az abiogenezisről egyenlőre még csak spegulálgatunk, de könnyen lehet, hogy maga is evolúciós törvényszerűségekre épül, így végső soron az evolúció elmélet kicsit tágabban, de itt is érvényes. Majd kiderül.”

A bécsi szelet az egy variáns /a borjúételek között/, és Simanovszky Zoltán minden egyéb ételt /az élővilág létezését/ a bécsi szelet receptjével /evolúciós elmélettel/ magyaráz, ami alapjaiban téves álláspont. A borjú összeszerelésének ismerete annyiban fontos, hogy ismerni kell a borjúhús anatómiai felépítését ahhoz, hogy megtudja, milyen étel elkészítésére alkalmas. Pl. a borjú lábát levesbe nem szokás tenni, a borjúfület meg nem rántják ki. Tehát a borjúhús anatómiájának ismerete szükséges ahhoz, hogy a felhasználása azzal összhangban legyen.

Az élet anatómiájának ismerete Simanovszky Zoltán elméletében a spekuláció szintjén van, sőt elfogultan azt is állítja, hogy lehetséges annak evolúciós törvényszerűségekre történő épülése. Duplán téves álláspont, mivel tudományosan bizonyítható, hogy az élet ezen a módon nem keletkezik. Így az a mondata, hogy az élet keletkezése evolúciós törvényszerűségekre épülhet, nem majd kiderülhet, hanem már kiderült, hogy nem!

Simanovszky Zoltán lekésett erről az információról, de nyilván nem véletlenül, mert nem is érdekli, mivel az egész felfogása a materializmusra épül, eleve elkötelezte magát valami mellett, aminek a fényében, de inkább találó, hogy homályában magyaráz mindent. Ami Simanovszky Zoltánt e tekintetben kijózaníthatja: Baumann Miklós biokémikus professzor előadása: Keletkezés vagy teremtés. Elérhetőség: https://www.youtube.com/watch?v=XVcPGUrgMNg

Innentől kezdve magyarázatot kínálhat az evolúció, és beszélhet közös eredetről, de ez az eredet saját evolúciós elméletében gyökerezik, amely alapjaiban arra a spekulációra épül, hogy az élet ahogy esik, úgy puffan. Darwin után kitaláltak egy fajkeletkezési teóriát, és azt manipulálják előre-hátra, hogy az jöjjön ki belőle, amit ki akarnak hozni belőle. Csakhogy ha az életet mesterségesen, tudatosan, elképesztően magas intelligencia bevetésével lehet csak létrehozni /!/, mivel olyan elképesztően bonyolult, hogy azt sem tudják a magyarázására vállalkozó tudósok, hogy egyáltalán micsoda, akkor ennek az intelligenciának és tudatos forrásnak a félrelökésével magyarázni az élet evolválódását kb. olyan, mint analfabétának az emberi agy működését magyarázni.

[Egyébként meg az emberi agy bonyolultsága ismereteink szerint minden létező felett áll az univerzumban, tehát olyan materialista szelekciós ok a tudomány tárházában nem létezhet, amely ezt az okozatot produkálja. Innentől fogva az evolúciós elmélet nem több mint féltudományos elméleti cérnaszálak manipulációs összeszövése egy láthatatlan kötéllé, amiben rengetegen kapaszkodnak.]

Az evolúció tudományos baráti körének az a víziója, hogy az élet bárhol létrejön az univerzumban, ahol erre a megfelelő feltételek adottak, kb. olyan volumenű állítás, mint azt mondani, bárhol lehet ibolyát szedni az óceán mélyén, ahol erre a feltételek adottak. És a társadalom materialista része, amelynek ezt állandóan adagolják, még el is hiszi, annyira partner ebben az istentelen propagandában.

A következő megjegyzés is a kijózanodás felé terelheti a spontán /evolúciós törvényszerűségekre épülő/ életkeletkezést propagálókat: "Az alapproblémát az jelenti, hogy az első evolúciós egységek nem keletkezhettek evolúciós módon, hiszen azoknak akkor még nem voltak meg az ahhoz szükséges tulajdonságaik."  /Szathmári Eőrs -  http://www.c3.hu/~tillmann/konyvek/ezredvegi/szathmary.html

Dr.Simanovszky Zoltán állatorvos létére belekontárkodik olyasmibe, ami egyrészt nem a szakterülete, másrészt kevés a felkészültsége, harmadrészt az evolúciós korszellem szerint magyaráz kifejezetten ateista ízlésvilág alapján. Semmi tudományos korrektség nincsen benne!

Nem beszélve róla, hogy az evolúció elméletét különválasztja az élet eredetének problematikájától, csak mert nem tud vele mit kezdeni, pontosan ezért löki félre. Ettől fogva úgy magyarázza az álláspontját, ahogy sokaknak tetszik, de a félrelökése mutatja, hogy hiteltelen az egész felépítménye, mivel nincsen alapja. Amit meg ráépített, azt tegnap másként mondták, és holnap is másként fogják mondani, mint ma.

Dr.Simanovszky Zoltán nem az igazságot beszéli, hanem amit az emberek annak fogadtak el, mivel tanítókat és tantételeket kerestek maguknak, mert az igazságtól viszket a fülük.

„Mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük; És az igazságtól elfordítják az ő fülüket, de a mesékhez oda fordulnak.” (2Timótheus 4:3-4)

Egyébként meg az abiogenezis bizony hogy az evolúcióhoz tartozik, csak nem tud mit kezdeni vele. Ezt egy /fentebb már idézett/ komoly szakértője állítja, csak nem bizonyítja: „A kémiai evolúció … Az alapvető kémiai anyagok, amelyek egy primitív élő szervezet felépítéséhez kellenek, ... A kémiai evolúció az a folyamat, amelyben feltételezhetően a biológiailag jelentős szerves anyagok létrejöttek.” /Szathmáry Eörs, a biológiai tudomány doktora, egyetemi tanár ELTE Növényrendszertani és Ökológiai Tanszék - Az élet keletkezése – Tanulmányok/ http://www.matud.iif.hu/03okt/02.html

Az Élet eredete Az élet keletkezése két fő lépésben zajlott: kémiai-, majd biológiai evolúció. A biológiai evolúció közel 4 milliárd évvel ezelőtt vette kezdetét.”

Aki itt bizonyít, az Baumann Miklós, az evolúció részéről meg spekulációk vannak, amiben Dr.Simanovszky Zoltán is utazik és az egész materialista társadalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése